Norges rike tyr til eksperthjelp

celina midelfart.jpg

Celina Midelfart, Petter Stordalen og Ola Mæle er bare noen av de som søker hjelp hos Anemone Wille Våge.

- Vi snakker om folk som har større hjem enn de fleste av oss har, sier interiørdesigner Anemone Wille Våge til VG.Hun mener mange har ambisjoner for hjemmene sine, men trenger hjelp til å realisere dem siden det skorter på tid.Ifølge avisen har Wille Våge innredet kongeparets private leilighet på Slottet, Sissel Kyrkjebøs nye leilighet på Frogner, Petter Stordalens luksuspalass på Bygdøy + hytten hans i Åre I sverige, Celina Midelfarts sted på Norefjell og søsteren Hermines hjem i Holmenkollen.I tillegg til dette har interiørdesigneren innredet alle de private boligene til ekteparet Ola og Vibeke Mæle (bildet).- Jeg ser at vi er utrolig priviligerte og er fullstendig klar over at ikke alle har anledning til å kjøpe seg denne tjenesten, sier Vibeke Mæle til avisen.