Pusset opp for 40 mill. kroner

Det svenske kronprinsparets nye hjem er pusset opp for 46 millioner svenske kroner.

victoria.jpg
Kultur

Etter sommerens drømmebryllup, og en representasjons- og bryllupsreise på nærmere en måneds tid, er det svenske kronprinsparet snart klare for å flytte inn på Haga Slott i Stockholm. Men det er ikke små justeringer som har måttet til for å gjøre den erverdige boligen boklar.Svenske Expressen skriver at Haga Slott er pusset opp for hele 46 millioner svenske kroner, eller 40 millioner norske kroner. Blant annet skal alle de 41 rommene i slottet ha blitt malt i rett farge, og håndverkerne har nå lagt siste hånd på verket.For øyeblikket holder det svenske hoffet på å møblere slottet, slik at de to turtelduene - kronprinsesse Victoria og hennes Daniel, kan flytte inn.

Nyheter
Kultur