Ramovic tar Tromsø til retten

Tidligere Tromsø-keeper Sead Ramovic mener å ha 100.000 til gode i feriepenger. Nå er han lei av å vente.

Tromsøs målvakt Sead Ramovic - Foto: Scanpix
Kultur

NRK Troms og Finnmark skriver at den tidligere keeperen sender saken til retten i neste uke. Han mener han har 100.000 kroner til gode i feriepenger i klubben.Ramovic har siden i sommer ventet på at Tromsø skal betale det klubben skylder ham. Nå er tålmodigheten slutt, for keeperen som for tiden pleier en strekkskade i tyrkiske Sivasspor.- Jeg er lei av denne saken nå, og derfor går vi til retten mandag, sier Ramovic til nrk.no.Etter at saken ble kjent i mediene har klubben og Ramovic snakket sammen, og Tromsø-direktør Stig-Ove Sandnes sier det slik:- Vi var enig med Sead om at juristene skulle få på plass en avtale i løpet av kort tid. Utover det vil jeg ikke si noe mer, sier Tromsø-direktøren til NRK.Alt tyder på at det neste som blir sagt i denne saken kommer til å bli sagt i en rettssal. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv