Alejandro Lago mistrives i Rosenborg. Uruguayaneren ønsker seg vekk fra klubben, skriver Adresseavisen.Lago har vært gjennom en tøff tid. Forholdet med kona tok slutt, og hun tok med seg parets to barn hjem til Uruguay sist vinter. Lago var én måned i hjemlandet i forbindelse med bruddet, og da han kom tilbake til RBK, fikk han beskjed om at han var for dårlig trent.I tillegg har en kneskade og sykdom sendt ham bakerst i stopperkøen. Lago har ikke spilt for A-laget siden 25. juli og kun fått sju seriekamper totalt denne sesongen.- Alt jeg vil, er å spille fotball. Når jeg spiller, får jeg tankene bort fra barna mine og hvor mye jeg savner dem. Når jeg ikke spiller, tenker jeg på dem hele tiden, sier Lago til Adresseavisen.Han har fått innvilget ferie fra 11. november, over én måned før lagkameratene.- Jeg skal komme sterkere tilbake i januar. Om jeg kommer tilbake.Han ønsker seg helst til en annen klubb, men har fått beskjed av RBK om at han må vente til Jan Jönsson er på plass som ny trener.- Hvorfor vil de ikke la meg gå når de tydeligvis ikke trenger meg? spør midtstopperen, som sier han har flere tilbud fra utlandet. (©NTB)