Scheie nådde milepælen med å kommentere 1.-divisjonskampen mellom Ranheim og Fredrikstad søndag, skriver Aftenposten.Han har heller ingen planer om å gi seg ennå, selv om han bare er ett år unna normal pensjonsalder. Men han tviler på at han vil nå 1000 kamper.- Nei, det ser jeg ikke for meg. Men jeg har ingen planer om å gi meg. Det er NRK som tar den beslutningen for meg. Jeg sier som Jon Herwig Carlsen: Ikke har jeg hytte og ikke har jeg frimerkesamling, så jeg jobber så lenge de vil ha meg, sier Scheie til Aftenposten.Han gleder seg også til å kommentere kamp nummer 751, men vet foreløpig ikke hvilken det blir.- Det vet jeg ikke sikkert, men det kan bli cupfinalen. Det blir min første cupfinale siden 2004. Og tenk om Follo skulle vinne. Det ville bli den største sensasjonen siden 1902.Den første kampen Scheie kommenterte direkte var mellom Leicester og Tottenham 1. desember 1973. Høydepunktet hans som kommentator var da Norge slo Brasil 2-1 i VM-sluttspillet i 1998. (©NTB)