Så langt er bare 11.000 av vel 28.000 adgangstegn solgt til Norges tre innledende kamper på Lillehammer. De går 7., 8. og 10. desember.- Vi er omtrent der vi trodde selv om vi selvfølgelig gjerne skulle solgt enda mer, sier markedssjef Gunnar Nybø i NHF til NTB.- Vi forventer at salgstakten vil øke proporsjonalt med medietrykk og vårt markedstrykk. Men det er godt mulig at hovedrundekampene ikke blir utsolgt før man ser at Norge faktisk kommer dit.Nederland, Sverige, Tyskland og Ukraina spiller sine kamper i Larvik. Der er det bare solgt tusen billetter totalt.Dersom Norge går videre fra gruppespillet, spilles også hovedrunden på Lillehammer (9600 plasser).Semifinaler og medaljekamper går i Herning.Norge har vunnet de tre siste EM-sluttspillene, men er ikke favoritt denne gangen. VM-vinner Russland ser ut til å bli laget å slå.