Styreleder Ole-Erik Hulleberg i Storhamar Håndball bekrefter at lønnen som skulle vært utbetalt 20. oktober, fortsatt er utestående, skriver Østlendingen.- Vi så allerede fra enden av redningskampanjen i vår at vi ville møte på problemer i enkelte måneder. Vi har fortsatt en gjeld på 500.000 kroner, og inntil vi har klart å skaffe de pengene, vil det være måneder der vi sliter med underskudd, sier Hulleberg til avisen.- Vi jobber så hardt vi kan med å skaffe pengene til veie. Lønn er førsteprioritet, og vi vil også etterstrebe å betale de som trenger lønnen mest, først, legger styrelederen til.Storhamar hadde i fjor et underskudd på 2,8 millioner kroner i fjor, mens klubben gikk 800.000 i minus i 2008. Klubben fikk sanert 600.000 kroner og et ansvarlig lån fra Hamar kommune på 2,3 millioner, men har fortsatt 500.000 i gjeld.Hedmarksklubben ligger på sjuendeplass i eliteserien for kvinner og skal møte Larvik i NM-semifinalen.