Helt siden NBAs aller beste spiller, LeBron James, bestemte seg for å gå til Miami Heat fra Cleveland Cavaliers, har alle snakket om at laget fra Florida kom til å bli det nye store laget innen basketball.Da storspilleren Chris Bosch forlot Toronto Raptors og fulgte James til Florida ble man enda sikrere.Men i serieåpningen natt til onsdag var det de gamle guttene som fremdeles var eldst. Boston Celtics, med flere aldrende spillere i stallen, ble for sterke hjemme mot Heat.De grønne fra Boston vant til slutt 88-80, etter til tider å ha ledet med nesten 20 poeng.Veteranen Ray Allen satte 20 poeng mens giganten Shaquille O'Neal, ny i laget i år, bidro med 9 poeng for Boston.LeBron James hadde 31 poeng mens Miami Heats andre superstjerne Dwyane Wade avsluttet med 13 poeng. Nevnte Chris Bosch puttet kun 8 poeng.