Foran tirsdagens «tip-off» i NBA har det meste handlet om LeBron James og hans nye lagkamerater i Miami Heat. Supertrioen med «Kong James», Dwyane Wade og Chris Bosh blir fryktet - og med god grunn.Overgangskuppet har gjort Heat til laget alle vil slå. Med LeBrons ankomst, i tillegg til solide Bosh, ligger mye til rette for at trofeet kan havne i Miami for første gang siden 2006. Det er lagets hittil eneste tittel.Ikke alle gleder seg over LeBron James' overgang fra Cleveland Cavaliers til Miami Heat. Superstjernen fortalte i et direktesendt TV-intervju, kalt «The Decision», at han vraket hjemklubben Cavaliers til fordel for solskinnet i Florida.Det har vært tungt å svelge for den trofaste fanskaren i Ohio, og skjellsordene mot deres tidligere favorittspiller har vært mange. Cleveland-innbyggerne har vært sultefôret på suksess de siste årene. Indians (baseball) vant sist gang i 1948, mens Browns (amerikansk fotball) gikk til topps i 1964, før NFL og AFL ble slått sammen. Cavs har aldri vunnet en tittel.