Vil lokke Beckham til Australia

Australske Newcastle Jets håper å lokke David Beckham og LA Galaxy til showkamp.

David Beckham - Foto: Scanpix
Kultur

Jets ble forrige måned reddet ut av økonomisk trøbbel av en gruvemagnat. Nå jobber klubben med en «spennende mulighet», som de omtaler prosjektet.- Newcastle Jets kan bekrefte at klubben er i forhandlinger med LA Galaxy og Australias fotballforbund om å arrangere kamp på Energy Australia stadium.Om arbeidet med å få Beckham «down under» uttaler klubben at «det vil være en flott markedsføring for fotballen og hele samfunnet». Allerede neste måned kan det bli kamp på Jets' bane, som bare har plass til 26.000 tilskuere.- Vi jobber med to datoer. Det er en dato tilgjengelig i 2010, og dersom ikke det går så er det en åpen dato i 2011.Da Beckham og Galaxy spilte i Sydney i 2007 møtte 80.000 mennesker opp. Newcastle er en gruveby nord for Sydney. Ifølge Newcastle Herald vil Beckham bli den største stjernen som besøker kullbyen siden Bobby Charlton og George Best spilte for Manchester United mot Northern NSW i 1967. (©NTB)

Nyheter
Kultur