Det er tidenes største beløp for noen fotballmedalje solgt på auksjon. 188.200 britiske pund (1,76 millioner kroner) bladde Manchester United opp for sin tidligere spillers VM-gull fra hjemmebane i 1966.England vant nasjonens eneste VM-gull i fotball etter å ha beseiret Vest-Tyskland med 4-2 etter ekstraomganger i finalen.United vil stille ut medaljen i sitt eget museum. Klubben betalte også 460.000 kroner for Stiles' medalje etter United-seieren i europacupen i 1968, der Benfica ble slått i finalen.- Det har alltid vært meningen at medaljesamlingen skulle arves av mine barn. Men jeg har tre sønner, og hvordan kunne jeg ellers ha delt samlingen mellom dem? Men de har alle tre likevel valgt seg ut noen premier de ville beholde også, uttalte Nobby Stiles til BBC.Stiles var kjent for å være en knallhard og nådeløs defensiv midtbanespiller. Hans kanskje beste kamp i karrieren var trolig semifinalen i 1966-VM, der den fryktede portugiseren Eusébio ble gjort helt usynlig av Nobby Stiles. (©NTB)