- Flaut å være norsk når man ser dette

Norsk skilegende har fått nok av Petter Northugs sutring når han taper. - Det er flaut å være norsk når man ser dette, er han kommentar.

Petter Northug - Foto: Scanpix
Kultur

Skilegenden Vegard Ulvang har fått nok av Petter Northugs syting når han taper, og rykker i Adresseavisen ut og kritiserer trønderen.Etter lørdagens tremil nektet Northug først å stille opp på premieutdelingen etter å ha blitt nummer tre. Da han først kom var det alt for sent og uten startnummer.- Jeg refset Emil Hegle Svendsen for å være en dårlig taper. Det Petter gjør er like ille. Det er det verste en idrettsmann kan gjøre. Det er veldig viktig å gratulere vinneren. Nordmennene bør forstå at vi må akseptere at russerne var best. Unnskyldninger passer dårlig. Det er flaut å være norsk når man ser dette, sier Ulvang.Thomas Alsgaard sier seg enig i Ulvangs kritikk.- Det er ikke noe poeng for meg å være noe sjuende far i huset, men det er riktig at Petter Northug bør bli korrigert og det bør han bli av Norges skiforbund og sine ledere, sier han.

Nyheter
Kultur