Lokker med en iskald bryllupsnatt

Bjorli Snøhotell lokker med en stor spesialdesignet brudesuite. På lørdag åpnes dørene.

Bjorli Snøhotell2
Kultur

Bjorli Snøhotell har nå blitt bygget for fjerde gang, og har offisiell åpning lørdag 11. desember klokken 17.00 på Bjorli. Denne gang er det biskop Solveig Fiske som skal stå for den offisielle åpningen. Hun skal også holde en minimesse i Bjorli Iskapell etter den offisielle åpningen.Peder Istad har hatt det kunstneriske ansvaret i år som tidligere år, og han har lagt lista ekstra høyt i år. Konstruksjonen er mer komplisert, men også mer spennende enn noensinne. Hovedkonstruksjonen er i snø, og det er gått med ca. 15-20 millioner liter vann.Hotellrommene i snøhotellet blir noe endret fra tidligere år. De blir litt større, og det blir rom med 2-5 senger. De rommene som har hatt 4-5 senger har vært de mest populære tidligere år, så da blir det flere slike i år. Det blir også bygget en stor spesialdesignet brudesuite som blir liggende i en egen fløy av snøhotellet.

Nyheter
Kultur