Meyer ny konkurransedirektør

Christine Benedichte Meyer er ansatt som ny direktør i Konkurransetilsynet.

meyer.jpg
Kultur

Christine Benedichte Meyer (46) fra Bergen erstatter Knut Eggum Johansen som går av som direktør i Konkurransetilsynet. Johansen går av etter sitt andre åremål 1. april 2011.Meyer er i dag byråd for helse og inkludering i Bergen kommune. Hun har tidligere vært finansbyråd for Høyre i Bergen kommune, statssekretær i Arbeids- og administrasjonsdepartementet og professor ved Norges Handelshøyskole.- Det er en glede å kunne ønske velkommen Norges første kvinnelige konkurransedirektør, sier fornyingsminister Rigmor Aasrud (Ap).Meyer er gift med tidligere statsråd Victor Norman, som hun også var statssekretær for. Det var Victor Norman som i sin tid som arbeids- og administrasjonsminister fikk flyttet Konkurransetilsynet fra Oslo til Bergen. Flytteprosessen ble avsluttet i 2006. (©NTB)

Nyheter
Kultur