Møt våren med duse farger

Vi har allerede tatt en liten kikk på vårens nyheter fra Lexington.

lexington1.jpg
Kultur

Det er kaldt, det nærmer seg jul og våren er kanskje ikke den årstiden vi tenker mest på nå. Lexington derimot, er allerede godt i gang med både vår og sommer.Naturlige materialer som lin og bomull står i fokus. Fargene er inspirert av det du kanskje måtte ønske etter en lang vinter; nemlig blå, rosa, grønn, beige og hvit.Til kjølige kvelder - eller som tilbehør til sengen - finnes sengetepper, pledd og ulltepper i ulike varianter.Kolleksjonen inkluderer også pyjamas for menn og kvinner, samt en delikat laundrybag.VelbekommeFor stuen og utendørsmøblene kan du boltre deg i deilige puter som kan kombineres med pleddene.Serviset i Detail-kolleksjonen utvides også med eggeglass og en liten bolle.Serviettringene fra tidligere sesong er noe av det som imidlertid vil fortsette, og stjernedesignet vil nok en gang gå igjen. Amerikanske flagg og Lexington i store bokstaver har heller ikke gått i glemmeboken.- Jo mer Lexington det står på ting, jo mer populære er de, sier salgssjef i Lexington Company, Fredrik Oskar Høst, mens han ivrig viser oss rundt.Dog kolleksjonen ikke er så ulik det vi er vant med fra Lexington - er det bare å glede seg.

Nyheter
Kultur