Mye avgjort allerede 4. januar?

Alex Ferguson mener Manchester United har fått et mentalt forsprang dersom klubben topper ligaen 4. januar.

Sir Alex Ferguson - Foto: REUTERS/Yuriko Nakao (JAPAN) / SCANPIX
Kultur

Rødtrøyene leder den engelske serien før jule- og nyttårsprogrammet.- Mitt mål er å toppe ligaen 4. januar. Dersom vi fortsatt leder så har vi gjort det bra, sier United-manageren.Etter tre strake ligagull var det Chelsea som stakk av med trofeet sist sesong. United jager sitt 19. ligagull.- Noen spør meg om jeg er overrasket over å toppe ligaen? Det eneste som overrasker meg er at folk er overrasket over at topplagene avgir mange poeng. De innser ikke hvor tøff denne ligaen er blitt, sier Ferguson.I tur og orden venter Sunderland (2. juledag), Birmingham (28/12), West Brom (1/1) og Stoke (4/1). På papiret et heller edruelig program for de gullvante United-gutta, men i en hektisk periode kan alle gå på kostbare feilskjær.- Dette er en hektisk periode for oss, selv om vi har fått to utsatte kamper. Uansett, fire kamper på ti dager er en stor utfordring, selv om det kan bli flere utsettelser, sier skotten.Manchester United mangler Paul Scholes og John O'Shea, mens Nemanja Vidic, Nani, Anderson og Michael Carrick alle har hanglet med influensa. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv