Sex-snakk fra Jens gjør deg rik

Er du overbevist om at det er en noe fyrig og sexfokusert Jens Stoltenberg som denne gang skal tale til folket på nyttårsaften? Da kan du sikre deg en heftig gevinst.

Statsminister og partileder i Ap, Jens Stoltenberg - Foto: Scanpix
Kultur

På nyttårsaften førstkommende lørdag er det nok en gang duket for statsministerens årlige TV-tale, og tradisjonen tro går det an å vedde på hvilke ord som blir nevnt under seansen.Skal man dømme ut fra oddsene selskapet Betsson har satt opp kommer Stoltenberg i årets nyttårstale med stor sikkerhet til å snakke om miljø, kongefamilien, velferd og felleskap.Les også: Rentestorm av Hegnar-lesere gir Betsson-smell?Vedder man en hundrelapp på at Stoltenberg sier "Godt nytt år" får man kun én krone i gevinst, mens "miljø" gir to kroner, og "felleskap" 10 kroner i gevinst.Hva med "monstermaster", "lokalsykehus" eller "korrupsjon"? Lite trolig at Jens tar opp dette, mener Betsson.- Stoltenberg pleier å fokusere på ord som er positive for regjeringen i nyttårstalen. Vi ser det derfor som lite sannsynlig at han vil snakke om disse temaene i årets nyttårstale, sier sjef i Betsson Norge, Thomas Aakvik.En av vinterens store samtaletemaer så langt har vært Julian Assange og hans WikiLeaks-prosjekt. Betsson utelukker ikke at Stoltenberg kommer til å ta opp teamet i sin nyttårstale.- Jens Stoltenberg har lenge vært opptatt av teknologi, og vi utelukker derfor ikke at han i den forbindelse kan ta opp WikiLeaks lekkasjene i nyttårstalen , sier Aakvik.Ordet "WikiLeaks" gir deg forøvrig fem ganger pengene tilbake, mens "sex", "poker" og "halleluja" gir deg henholdsvis 200, 300 og 500 ganger pengene tilbake.

Nyheter
Kultur