VM-åpningsshow med Madcon

Madcon skal varme opp publikum foran vinterens store idrettsfest i Holmenkollen. Rapduoen blir hovedattraksjonen under åpningsshowet på Universitetsplassen 24. februar.

Gruppen MadCon under Spellemannsprisen. Tshawe Baqwa i front - Yosef Woldemariam i bakgrunnen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Kultur

Under VM-arrangementet skal det holdes gratiskonserter hver kveld. Blant stjernene som opptrer, er Madcon, Vamp, Valkyrien Allstars, Katzenjammer og Polka Bjørn & Kleine Heine.Utekonsertene arrangeres på en stor, lyssatt scene på Universitetsplassen. De fleste artistene er allerede booket for anledningen, men fortsatt skal det være noen godt bevarte hemmeligheter. 1. og 4. mars står fortsatt åpne i konsertprogrammet.- Vi ønsker å favne bredt og å nå ut både til unge og familier. Vi har nå veldig mange dyktige og populære musikkartister i Norge, så det blir nok flest norske stjerner, sier prosjektleder Øyvind Taraldsen i Sony Music Entertainment.Som oppvarming hver kveld stiller Polka Bjørn & Kleine Heine, jodlerduoen som var med på a-has avskjedsturné i høst. Etter artistshowene følger medaljeseremonier.

Nyheter
Kultur