Aktuell som ny idrettspresident

Sjefen for ski-VM i Holmenkollen, Åsne Havnelid, er aktuell som ny idrettspresident etter Tove Paule.

Havnelid_Asne.jpg
Kultur

Paule går av som idrettspresident etter at hennes fireårsperiode er over i mai. Aftenposten skriver at Havnelid har vært i møte med Arvid Sulland, som er leder for valgkomiteen.- Jeg vil understreke at jeg har fullt fokus på VM, for å få et godt resultat. Men siden du spør så direkte, så kan jeg bekrefte at jeg har hatt en uformell samtale med valgkomiteen. De prater helt sikkert med mange kandidater, sier Havnelid til avisen.- Jeg ble overrasket over henvendelsen. Det var ikke slik at det ble sagt «nå nominerer vi deg», eller at jeg tok stilling til om jeg er interessert. Jeg har sagt at jeg må tenke på det. Helst skulle jeg ønske at alle andre ting enn VM kunne vente, legger VM-sjefen til.Arvid Sulland bekrefter også at han har vært i møte med Havnelid.- Det er helt uproblematisk å bekrefte at jeg har møtt Åsne til en uformell samtale. Hun har ennå ikke signalisert at hun vil være kandidat, men hun er på flere lepper i organisasjonen vår. Derfor ønsket jeg å sjekke ut om hun er interessert, sier Sulland til Aftenposten.

Nyheter
Kultur