Beckham på Spurs-trening

David Beckham gjennomførte tirsdag sin første trening med Tottenham. Klubben har ennå ikke gitt opp håpet om å få bruke ham også i kamp.

Publisert 11. jan. 2011 kl. 16.32
Oppdatert 11. jan. 2011 klokken 16.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 215 ord
Foto: Scanpix

- Det er flott å ha ham her. Vi jobbet hardt for å få ham hit, og vi håpet at han også kunne spille for oss, sa manager Harry Redknapp til Sky Sports.Problemer med forsikringen har foreløpig stoppet planene om å leie Beckham inntil han skal slutte seg til Los Angeles Galaxy foran den nye sesongen i Major League.- Daniel Levy (klubbformann) har virkelig jobbet for å få det til. Det er kompliserte greier. I øyeblikket ser det ut som det ikke går, men man vet aldri. Vi får se hvordan det går, fortsatte Redknapp.Beckham er uansett invitert til å trene med klubben en måneds tid, og han har takket ja. Tirsdag var han i aksjon på London-klubbens treningsfelt.- Han er en sprek gutt, og det ser ut som han er i veldig god form. Han passer på kroppen sin og er en seriøs idrettsmann, så den delen av det vil ikke være noe problem. Det gjenstår å se om vi får på plass det som skal til for at vi kan bruke ham, sa Redknapp.Los Angeles Galaxy er ikke begeistret over tanken på at Beckham skal i kamp i Europa igjen i den amerikanske vinterpausen. I fjor ødela Beckham hælsenen i kamp for Milan. Det kostet ham både VM og det meste av MLS-sesongen.