Blar opp fantasisum for Torres-erstatter

Chelseas jakt på Fernando Torres har satt fyr på fotballens overgangsmarked på Deadline Day. Liverpool ser allerede ut til å ha "linet opp" erstatteren (oppdatert).

Liverpools Fernando Torres - Foto: Scanpix
Kultur

Siste: Ifølge Liverpools hjemmeside er Newcastle og Liverpool enige om overgangssummen for Carroll. Fortsatt gjenstår den obligatoriske legesjekken og forhandlinger om spillerens personlige betingelser.TidligereDet internasjonale overgangsvinduet stenger førstkommende midnatt, og i England er det feberhete tilstander. Chelsea er i forhandlinger om Fernando Torres, etter at Liverpools stjernespiss la inn en transfersøknad før helgen.Da hadde Liverpool allerede avslått et bud på rundt 35 millioner pund (ca. 320 millioner kroner).Og går Torres-salget i orden, ser det ut som Newcastles Andy Carroll blir hans erstatter. Anfield-klubben har allerede fått et bud på 30 millioner pund avslått, men flere britiske medier melder nå at Liverpool har fått akseptert et bud på voldsomme 35 millioner pund. Det blir i så fall engelsk overgangsrekord.Carroll + SuarezCarroll blir i så fall makker med Luis Suarez, som Liverpool nå har hentet fra Ajax for 23 millioner pund.Tottenham er også på spissjakt, etter at klubben ifølge Sky Sports skal ha lagt inn et bud for Atletico Madrids Diego Forlan. Budet skal være på 17 millioner pund. Forlan har tidligere spilt for Manchester United.

Nyheter
Kultur