Bruker 2,5 mrd. på veltrent kropp

Trening koster. Bare i år vil en halv million nordmenn investere i trening for flere milliarder kroner.

Foto: Scanpix
Kultur

Totalt er rundt en halv million nordmenn medlemmer på et treningssenter, skriver VG. Med en gjennomsnittlig treningskostnad på 5.000 kroner i året vil det si at bare i år vil aktive personer bruke 2,5 milliarder kroner på trening.På toppen av de største treningssentrene finner vi aktører som Elixia med 125.000 medlemmer, SATS med 100.000 medlemmer og Spenst med 50.000 medlemmer.Det koster opp mot 625 kroner i måneden å trene hos de to førstnevnte, men i følge avisen finnes det langt rimeligere alternativer hvis du velger et senter uten gruppetrening.Ved den Oslo-baserte treningskjeden, Fitnessexpress koster et medlemsskap fra 200 til 300 kroner i måneden.

Nyheter
Næringsliv