De mest attraktive arbeidsplassene

Amerikanske Fortune rangerer de 100 beste stedene å jobbe. Her er topp ti-listen.

Karriere.jpg
Kultur

Gode lønnsbetingelser og en rekke ansattegoder sørger for at SAS Institute beskrives som det perfekte sted å jobbe i en ny undersøkelse gjennomført av Fortune. Selskapet greide dermed å forsvare førsteplassen fra året før.SAS Institute tilbyr sine ansatte helsetjenester på jobben, barnepass for 2.400 kroner måneden, sommerleir for barn og rengjøring av bilen. Selskapet har også en egen skjønnhetssalong og et moderne helsestudio.Boston Consulting Group gjør et sprang fra 8. Plass til 2. plass mens den internettbaserte skoprodusenten Zappos.com hopper fra 15. plass til 6. plass.DreamWorks Animation, som står bak suksessfilmer som Shrek og Kung Fu Panda, rykker ned fra 6. plass til 10. plass.Det gode selskap:1. SAS Institute (1)2. Boston Consulting Group (8)3. Wegmans Food Markets (3)4. Google (4)5. NetApp (7)6. Zappos.com (15)7. Camden Property Trust (10)8. Nugget Market (5)9. Recreational Equipment (14)10. DreamWorks Animation SKG (6)Tall i parantes er fjorårets rangering.

Nyheter
Kultur