Gjelsten spytter inn millioner i Molde

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær hadde ingen nye spillere å presentere i dag. "Bare" en sponsor.

Publisert 11. jan. 2011 kl. 14.55
Oppdatert 11. jan. 2011 klokken 14.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord
Molde-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: Heiko Junge / Scanpix

Nok en gang hadde pressen kommet mannsterke til Aker Stadion. Men heller ikke i dag hadde manager Ole Gunnar Solskjær og styreleder Erik Berg noen nye fjes å presentere.I stedet ble det ifølge Romsdals Budstikkes nettutgave offentliggjort at Molde inngår et lukrativt samarbeid med investoren Bjørn Rune Gjelsten.Han bidrar med 20 millioner kroner, og peker på Solskjærs retur som en avgjørende faktor.- Penger alene er ikke nøkkelen til suksess, men et viktig redskap, sa Gjelsten på pressekonferansen.