Inger Lise Hansen vil slåss

Kristelig Folkepartis omstridte nestleder Inger Lise Hansen vil slåss for nestledervervet.

Publisert 14. jan. 2011 kl. 08.41
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 16.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 123 ord
hansen.jpg

KrFs omstridte nestleder Inger Lise Hansen takker ja til gjenvalg.Dermed overlater hun beslutningen til valgkomiteen. Hun kom dårlig ut av partiets første høringsrunde og fikk klar beskjed fra avtroppende partileder Dagfinn Høybråten om at hun ikke burde ta opp kampen. Nå gjør hun det likevel, skriver Aftenposten.- Jeg har fortsatt lyst. Og jeg har tro på partiet. Jeg ønsker at KrF skal være et aktuelt og relevant alternativ for flere. Innenfor familiepolitikken er det mange viktige kamper å kjempe, sier Hansen.Hun har ikke tenkt på hva hun vil gjøre om valgkomiteen ikke innstiller henne.- Som politiker må man leve med at man kanskje ikke blir gjenvalgt. Det jeg sier til partiet, er at dette har jeg lyst til. Så får andre avgjøre. (©NTB)