Overtar redaktørstolen

Grethe Rønningen blir ny redaktør i Bedre Helse. Ingvild Hagen går til Familien.

ronningen.jpg
Kultur

Grethe Rønningen (42) overtar som redaktør i Bedre Helse, etter at mangeårig redaktør Ingvild Hagen har søkt nye utfordringer som redaksjonssjef i Familien.Rønningen - som tiltrer 1. februar - har lang og allsidig fartstid i Hjemmet Mortensen. Hun startet som journalist i Norsk Ukeblad i 1998 og har gjennom årene hatt ulike roller i bladet, blant annet som ansvarlig for helse- og velværestoffet.I 2008 ble Rønningen redaktør for ukebladet Ute og inne.Den seneste tiden har Rønningen vært en viktig del av Foreldre & Barn.-Jeg gleder meg stort til å ta fatt i Bedre Helse. Dette er et fagområde jeg har mye erfaring med fra min tid i Norsk Ukeblad. Helsestoff øker i viktighet hos befolkningen og er et område som Hjemmet Mortensen har prioritert i sin strategiske satsing fremover, sier Rønningen.

Nyheter
Kultur