Zuccarello Aasen og Rangers tapte

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers tapte 1-2 hjemme for Montreal Canadiens tirsdag, men det var hjemmelaget som tok ledelsen.

Publisert 12. jan. 2011 kl. 07.33
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord
Ishockeyspiller Mats Zuccarello i aksjon for New York Rangers - Foto: AP

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers tapte 1-2 hjemme for Montreal Canadiens tirsdag, men det var hjemmelaget som tok ledelsen.Rangers fikk nærmest en «flying start» da Brandon Dubinsky scoret etter bare 4.15 minutter i den første perioden.Men flere scoringer ble det ikke før Jaroslav Spacek utlignet til 1-1 drøye minuttet før slutt i midtperioden. Benoit Pouliot ble så matchvinner for gjestene 6.03 minutter ut i den siste perioden.Rangers kjempet for sin tredje strake seier, men fikk lite til i kampen mot Canadiens. Keeper Henrik Lundqvist var sint på seg selv etter den avgjørende scoringen, men ingen gir ham skylden for nederlaget.Likevel mente svensken at han burde ha avverget scoringen fra Pouliot.Mats Zuccarello Aasen spilte totalt 13.44 minutter i kampen. Dette var fordelt på 16 bytter, og nordmannen var ikke på isen ved noen av scoringer. Han hadde også fire skuddforsøk, men lyktes ikke denne gangen. (©NTB)