Barcelona-skrell gir høy odds

Champions League ruller i gang igjen, og bookmakerne tror på dobbel engelsk fiasko. Da kan det være penger å hente for deg som tror på noe annet.

Barcelonas Lionel Messi og Xavi, med Real Madrids Cristiano Ronaldo i bakgrunnen. (AP Photo/Andres Kudacki).
Kultur

Etter et par måneders pause ruller fotballen igjen i Champions League denne uken.I dag skal AC Milan ta imot Tottenham på San Siro, mens Schalke drar til Valencia. I morgen fortsetter moroa med John Arne Riises Roma hjemme mot Shaktar Donetsk, og ikke minst Arsenal-Barcelona på Emirates.- Barca trykker gassen i bunnBookmakerne tror det går mot nedtur for de engelske lagene.- Milan og Barcelona er forholdsvis klare favoritter. Milan er Italias beste lag og sterke hjemme. Etter at Zlatan kom har Milan virkelig funnet gullresepten, og gjestene har et litt frynsete forsvar som Milan vil utnytte, sier oddssetter Andre Nordberg i Betsafe.com.- Når det gjelder Arsenal, skal de opp mot Europas beste lag. Spiller Barcelona opp mot sitt beste, er Arsenal omtrent uten sjanse. Vi tror Barcelona trykker gasspedalen i bunn som alltid og får med seg et meget godt resultat, legger han til.Arsenal gir firedoblingMilan-seier gir 1,73 ganger pengene tilbake, mens oddsen for Barcelona-seier i London er på 1,91. Skulle Tottenham skrelle, får du mer enn fem ganger pengene (5,05), mens du mer enn firedobler innsatsen (4,10) om Arsenal gjør det samme.Blant andre odds i markedet ligger Unibet, Ladbrokes og Nordicbet på 1,65-1,72 og 1,83-1,90 for hhv. Milan- og Barcelona-seier, mens Tottenham- og Arsenal-skrell gir hhv. 5,00-5,40 og 4,00-4,15.Uavgjort-oddsene ligger på 3,30-3,80.

Nyheter
Kultur