Danket ut Julie B. Voldberg

Det gikk ikke Julie B. Voldbergs vei på mandagens nominasjonsmøte i Oslo Høyre.

Julie_Brodtkorb_Voldberg.jpg
Kultur

Det var knyttet stor spenning til 10. plassen, hvor Høyres kvinnepolitiske talskvinne var innstilt fra komiteens side. Øystein Sundelin kom som en sterk utfordrer, og trakk til slutt det lengste strået.- Forsamlingen snudde opp ned på denne innstillingen. Slik virker partidemokratiet, sier Nikolai Astrup, nominasjonskomiteens leder, til Nettavisen.Sundelin fikk 108 stemmer - 38 flere enn Voldberg.- I Oslo Høyre-sammenheng har Sundelin vært med lenge og er kjent for forsamlingen, mens Voldberg er mer kjent rikspolitisk. Det kan være noe av forklaringen, fortsetter Astrup, som tror Voldberg kommer sterkt tilbake:- Jeg har stor tro på at Julie vil bli kumulert inn i bystyret av Høyres velgere.Ifølge nettstedet vilVoldberg jobbe hardt fremover.- Jeg skal jobbe hardt og godt som valgkampmedarbeider. Jeg skal banke flest dører og dele ut flest brosjyrer. Det viktigste er fortsatt høyrestyre i Oslo, og jeg har tro på at hardt arbeid også vil gi meg resultater. Jeg har mye jeg vil utrette for Oslo, sier hun.

Nyheter
Kultur