Faremo settestatsråd for Bjurstrøm

Grete Faremo er oppnevnt som settestatsråd for arbeidsminister Hanne Bjurstrøm.

faremo.jpg
Kultur

I forbindelse med behandling av ny pensjonsordning er forsvarsminister Grete Faremo (Ap) oppnevnt som settestatsråd for arbeidsminister Hanne Bjurstrøm (Ap).Oppnevningen gjelder for behandlingen av en lovproposisjon om ny pensjonsordning for stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer.Grete Faremos oppnevning har sammenheng med at pensjonsrettighetene for Hanne Bjurstrøm, som startet i sin jobb 21. desember 2009, kan bli påvirket av virkningstidspunktet for den nye pensjonsordningen.Faremos pensjonsrettigheter blir ikke påvirket av omleggingen, opplyser Statsministerens kontor.Forsvarsminister Grete Faremo er for tiden konstituert justisminister, mens Knut Storberget (Ap) er i pappapermisjon fra 1. januar til 31. mars. (©NTB)

Nyheter
Kultur