Kan ha lurt til seg millioner

Tone Oppenstam mistenkes for å ha lurt til seg millioner av kroner. Nå må hun svare for flere anklager.

karriere_kvinne.jpg
Kultur

Den svenske sosietetskvinnen Tone Oppenstam (41) tvinges nå til å bytte ut et liv i luksus, med en åtte kvadratmeter stor fengselscelle, skriver Dagbladet.Ifølge avisen er Oppenstam varetektsfengslet i Stockholms tingrett. Hun er anklaget for flere grove tilfeller av skatteunndragelser, regnskapsjuks og for å ha oppgitt feilaktige tall på tjente penger.Etter drøyt to uker i arresten ble hun igjen varetektsfengslet sist fredag. Nå må hun svare for flere anklager.- Tone er meget skuffet over avgjørelsen. Hun hadde håpet å bli satt fri i dag. Men hun er fortsatt kampvillig, og har ikke gitt opp. Hun er helt klar på at hun er uskyldig, sier advokat Börje Leidhammar til Expressen.

Nyheter
Kultur