Romøren vraket fra første VM-renn

Bjørn Einar Romøren får ikke hoppe VM-rennet i Midtstubakken.

Bjørn Einar Romøren - Foto: Scanpix
Kultur

Norge har fire plasser i rennet, og landslagsledelsen ga plassene til Tom Hilde, Johan Remen Evensen, Anders Jacobsen og Anders Bardal.- Vi har rett og slett valgt de vi mener er best egnet per i dag. Bjørn Einar hoppet tidvis veldig godt i Vikersund, men han har ikke klart å ta det med seg i Midtstubakken. Bardal har gjort god hopping. Hvis vi sier at det var de to som kjempet om den fjerde plassen, så var Anders et lite hestehode foran totalt sett, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til NTB.Kvalifiseringen går fredag, mens normalbakkerennet i den nye Midtstubakken arrangeres lørdag.Bråthen tror man vil få se en svært revansjsugen Romøren foran resten av rennene i VM.- Det tror jeg helt sikkert, sier sportssjefen.

Nyheter
Kultur