Stordalen: - Dette er en stolt dag

Clarion Hotels kåret til Sveriges beste hotellkjede. Eieren Petter A. Stordalen er stolt.

Petter Stordalen - Foto: Finansavisen
Kultur

For andre år på rad er Clarion Hotels tildelt Grand Travel Award i kategorien "Beste Hotellkjede Sverige". Prisutdelingen fant sted under en stor gallamiddag i Stockholm onsdag kveld.- Dette er en stolt dag. Vi har satset offensivt i Sverige med signalhotell som Clarion Stockholm og Clarion Sign. Denne prisen viser at vi har lykkes med å etablere Clarion som et av Nordens ledende hotellmerkevarer, sier Petter A. Stordalen, styreleder i Nordic Choice Hotels som eier Clarion-kjeden.- Fremtidens hotell skal være mer enn en seng å sove i. Vi satser på å skape levende møteplasser der gjestene møter byens puls og atmosfære, også innenfor hotellets vegger, sier Katalin Paldeak, kjededirektør i Clarion Hotels.

Nyheter
Kultur