Svindal Larsen vurderer karriereslutt

Tommy Svindal Larsen skal i møter med Odd-ledelsen for å diskutere framtiden. Kanskje ender han opp i trenerteamet, skriver Varden.

Odds Tommy Svindal Larsen under en eliteseriekamp mellom Odd Grenland og Aalesund. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
Kultur

Odd ville i oktober tilby 37-åringen sluttpakke, ett år før hans kontrakt utløper. Det endte i ingenting. Partene pratet igjen med hverandre i januar. Da ble Svindal Larsen forespeilet plass i trenerteamet. Det står også på agendaen nå.- Jeg vet at alt kommer til sin tid og at skader ligger og lurer. Men dette handler hovedsakelig om at jeg ønsker å stake en ny kurs innen fotballen, sier Svindal Larsen.Ifølge Varden tjener midtbanespilleren i overkant av 700.000 kroner i året. Går han over i trenerstilling vil lønnen ligge på 400.000-500.000. Det gjør det vanskelig for Odd å finne en erstatter på banen, ettersom lønnsbudsjettet ikke kan økes.- Det kan nok bli vanskelig. Men vi får først ha en samtale, så får vi se om løsninger kan komme etter det, sier Odd-direktør Tore Andersen.

Nyheter
Kultur