Wozniacki spilte i Liverpool-drakt

- Jeg er stor Liverpool-fan, sa den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki etter å ha smadret italienske Flavia Pennetta i Doha.

Publisert 25. feb. 2011 kl. 06.56
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 120 ord
Caroline Wozniacki.(AP Photo/Kathy Willens)

Den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki, i kledd Liverpool-drakt, smadret italienske Flavia Pennetta 6-2, 6-0 under WTA-turneringen i Doha.Med nummer 8 og navnet Gerrard på ryggen ga Wozniacki sin italienske motstander null sjanse i torsdagens kamp.- Jeg er stor Liverpool-fan, og jeg hadde fått trøyen av tennisarrangørene i Qatar, som tidligere har møtt Gerrard. Og siden Liverpool skulle spille senere (samme dag) og alle sa jeg skulle ta den på meg, så tenkte jeg: «Hvorfor ikke?», sa Wozniacki.Steven Gerrard er kaptein for Liverpool, den engelske fotballklubben den danske tennisjenta elsker.- Jeg spilte god tennis, er glad for seieren og fornøyd med å være klar for semifinalen, sa Wozniacki om selve kampen. Hun møter franske Marion Bartoli i kampen om finaleplass. (©NTB)