- Dersom München får OL i 2018, er det ikke aktuelt for Norge å søke før i 2026. Får koreanske Pyongyang OL i 2018, kan det åpne for en norsk søknad i 2022, sier Gerhard Heiberg til NTB.Avgjørelsen om hvem som får OL om sju år faller på IOK-sesjonen i Durban i Sør-Afrika 6. juni, og det er først etter den datoen at man kan begynne å snakke om en ny OL-søknad fra Norge.- Hvorvidt Norge kan regne med å få gjennomslag kommer an på tidspunktet det søkes på. Jeg går ut fra at det kan komme søknader fra Sveits, Kasakhstan og kanskje Nord-Amerika. Det kan bli mange sterke søkere, mente IOK-president Rogge.- Hvis Norge skulle bestemme seg for å søke et nytt OL, tror jeg det vil være fornuftig å avvente lokaliseringsdebatten en stund. Jeg vil i alle fall ikke bidra til noen diskusjon på det området nå, sa Gerhard Heiberg.