Iver Bjerkestrand ble beste nordmann på 26. plass i søndagens super-G. Aksel Lund Svindal fulgte på plassen bak, mens Kjetil Jansrud ble nummer 31.Etter en tung lørdag, hvor han ble bøtelagt for å ha kranglet med verdenscupsjef Günther Hujara, slo Didier Cuche tilbake med seier i søndagens super-G-renn.36-åringen fra Sveits var raskest ned Kvitfjell-traseen og seiret foran fire østerrikere. På plassene bak ham fulgte Klaus Kröll, Joachim Puchner, Hannes Reichelt og lørdagens utforvinner Michael Walchhofer.Cuche var tre tideler foran Kröll, mens bare 14 hundredeler skilte mellom de fire østerrikerne.Med seieren leder Cuche både utfor- og super-G-cupene sammenlagt foran finalerennene kommende uke.Cuche klaget til Hujara over et hopp han mente var for farlig, og ble straffet for det som av FIS-lederen ble oppfattet som trusler. En bot på 5000 sveitserfranc sved ikke like mye som opplevelsen av manglende støtte fra andre utøvere.- Ingen støttet meg, og nå er jeg ferdig med å stille opp. Jeg er ute av utøverkomiteen, sa Cuche til NRK etter søndagens renn, og gjorde det klart at opplevelsen gikk veldig inn på ham. (©NTB)