Han blir Englands landslagskaptein

Landslagssjef Fabio Capello har bestemt seg for hvem som får kapteinsansvaret i tirsdagens kamp på Wembley.

Publisert 28. mars 2011 kl. 14.58
Oppdatert 28. mars 2011 klokken 14.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord
Foto: Scanpix
Englands landslagssjef Fabio Capello har gitt Gareth Barry kapteinsansvaret til kampen mot Ghana på Wembley tirsdag.Barry får bære kapteinsbindet siden John Terry er en av fem spillere som får stå over landskampen på grunn av tett program med klubblaget. Også Frank Lampard, Ashley Cole, Wayne Rooney og Michael Dawson har fått fri av Capello.Barry var ikke med i kamptroppen mot Wales lørdag, men får tillit mot Ghana.- Barry blir kaptein. Han har spilt alle kampene for meg med unntak av den siste. Han er en god spiller og en god kaptein. Han har også flest landskamper, sier Capello. (©NTB)