Kan fortsatt bli toppfotball på Manglerud

Det arbeides med en løsning om å kjøpe ut konkursboet slik at Manglerud beholder sine plasser i divisjonssystemet.

Starts Steinar Pedersen (i midten) jubler over Alex Valencias scoring under 3. rundekampen i cupen mellom Manglerud Star og Start i 2007 - Foto: Scanpix
Veien hit
Manglerud Star Toppfotball ble i går satt under bohandling etter at et skattekrav fra Kemneren i Oslo ikke kunne betales. Det betyr at det er startet en konkursbehandling av klubben. Styret arbeider nå med å få på plass en økonomisk løsning og har fortsatt tro på at klubben beholder plassene i divisjonssystemet, fremgår det av en melding.Ledelsen i klubben har vært i kontakt med Norges Fotballforbund og bostyret. Det er enighet om at det arbeides med en løsning om å kjøpe ut boet slik at klubben beholder sine plasser i divisjonssystemet. Klubben har følgende lag i dag: 2. div herrer, 3. div herrer, 1 div damer og 4. div damer. Den neste uken vil avgjøre om styret i klubben får til en slik løsning. Spillere og trenere vil i denne perioden fortsatt være tilknyttet klubben.Denne konkurssaken vil ikke ramme barne- og ungdomsfotballen eller anlegg som driftes av klubben, fremgår det