Det melder 100 % fotball fredag.Tromsø ga Knarvik muligheten til å finne seg ny klubb rundt juletider. 31-åringens opprinnelige kontrakt med TIL løp ut denne sesongen.- Når det ble slik det ble, er dette en god løsning for alle parter. Det har vært tøffe dager og jeg er veldig glad for at overgangen gikk i orden, sier Knarvik.Det ble lenge diskutert om Viking skulle få Knarvik gratis. Slik ble det ikke.- Tommy Knarvik går ikke gratis. Vi er enige med Viking om en overgangssum som både de og vi kan leve med, sier sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer.Overgangen kan åpne for flere forsterkninger til Alfheim.Knarvik reiser til Stavanger søndag og kan være aktuell for spill allerede i Vikings generalprøve mot Rosenborg samme dag. Han legger ikke skjul på at han ser fram til å spille for Viking.- Jeg er klarert for spill til den kampen, så får vi se hva de sier. Jeg gjennomfører nok en medisinsk test og skriver under tidligere på dagen, sier 31-åringen til 100 % fotball. (©NTB)PerMoller.Pettersen@ntb.no