Lamborghini-utslagRazrXØvelse gjør mester
Materialet "forged composite" er så supersterkt og superlett at Lamborghini har spurt Callaway om lov til å bruke det i interiøret i sine nye biler."Forged composite" er hemmeligheten bak Callaways nye Diablo Octane driver. Dermed er altså et lite stykke Lamborghini-interiør innen rekkevidde også for de av oss som ikke bruker sjusifrede beløp på bil.Med dette supersterke materialet slipper køllemakerne å forsterke hjørnene på samme måte som de må med drivere som er laget i andre materialer. Dermed har de cirka 14 gram til overs å plassere andre steder i designet slik at du treffer ballen med maksimal kraft.-Man kan kjøpe seg bedre, sier Callaways Henrik Spørck. Jeg har egentlig alltid lurt på det, om det kanskje er noe galt med golfkøllene mine. Så jeg prøver Callaways nye RAZR X jern.I år har utstyrsprodusenten kappet av et lite stykke bak på bladet, slik at det skal gå lettere gjennom gresset og hjelpe deg å slå høyere og lengre slag.Stort sett er dette helt klart en kolleksjon av meget snille og tilgivende køller. Skjønt, ikke engang den nyeste og mest avanserte golfteknologien klarer å hindre meg i å dundre inn en real rabbit-killer.Ofte "passer" ulike køller best for ulike nivåer. Men Callaway sier at alle fra nybegynnere til scratchspillere har glede av Razr X.Uansett utstyr, har Callaway ett helt klart råd til den som vil bli bedre:-Hvis man tar timer jevnlig, så gjør det underverker. Det trenger ikke være mer enn et par ganger i året. Men om flere var flinkere til å ta timer av og til så hadde det gjort underveerker for nivået i sporten, sier Henrik Spørck.Jeg lurer på om jeg skal ta hintet ettersom jeg må konstatere at jeg ikke kan skylde på golfkøllene mine for alt som skjer når jeg er på banen. Men... det kan jo også være noe med ballen?