Kenny Dalglish har løftet Liverpool, men Anfield-laget tapte torsdagens vanskelige bortekamp mot Braga 0-1.Dermed venter en tøff oppgave i neste ukes returkamp på Anfield. Vinnerlaget tar seg til kvartfinale i europaligaen. Et heller uinspirert Liverpool tapte 0-1, og nederlaget kunne vært større. Vertene hadde problemer å utnytte sine sjanser i det som ellers var et rimelig blodfattig oppgjør.Liverpools defensiv har vært et sikkert holdepunkt på bortebane i E-cupen denne sesongen, men mot ballsikre Braga-spillere fikk engelskmennene det vanskelig.- Vi var forferdelige i de første 35 minuttene. Gutta skal ha ros for at de skjerpet seg i annenomgangen. Med 0-1 har vi fortsatt en sjanse til avansement, sa Liverpool-manager Kenny Dalglish.Det eneste målet kom på straffespark etter knapt 20 minutter. Alan gjorde ingen feil etter at Sotirios Kyrgiakos hadde felt Mossoro etter en kontring fra hjemmelaget.Liverpool hevet seg noe etter at Dalglish byttet inn rekordkjøpet Andy Carroll. Den tidligere Newcastle-spissen fikk én mulighet, Dirk Kuyt - som scoret tre ganger mot Manchester United i helgen - hadde et godt langskudd og Joe Cole skulle kanskje hatt et straffespark. Men kampen sett under ett så var nok Braga nærmere 2-0 enn Liverpool utligning. For portugiserne hadde Silvio blant annet en avslutning i tverrliggeren.Det går mot en spennende returkamp neste uke. Liverpool spilte uten kaptein Steven Gerrard torsdag, mens angriperen Luis Suárez ikke er spilleberettiget i denne turneringen.- Jeg er overbevist om at vi vil ordne dette på Anfield. La oss jobbe hardt, skrev Suárez på sin Twitter-profil.Han kan ikke spille E-cup i vårsesongen fordi han har vært i aksjon for Ajax denne sesongen. (©NTB)