Klokkemerket Mango er i ferd med å lansere en ny reklamekampanje med Rachel Nordtømme som blikkfang.Men 21-åringen har ikke bare på seg klokkene på bildene i reklamen - hun har også designet dem selv.- Jeg elsker nye utfordringer - så å få prøve meg som klokkedesigner og modell for disse freshe klokkene passer meg utmerket. Min egen kolleksjon er inspirert av naturen. Å bruke naturens mønstre sammen med sterke farger og glitrende steiner blir både sporty og litt sexy, sier Rachel Nordtømme i en pressemelding.Nordtømme dukker opp toppløs på et av de nye reklamebildene. Det bekrefter markedssjef Beate Hurum Berg i Mango.- Men hun står med ryggen til. På de andre bildene, hvor hun synes forfra, er hun ikke toppløs, sier Berg til Dagbladet.Også Tone Damli har designet klokker for merket Mango.