Hele nominasjonskomiteen stilte seg bak Khan som lederkandidat, og hun ble valgt ved akklamasjon på nominasjonsmøtet mandag kveld, skriver Dagsavisen.- Jeg synes dette er utrolig hyggelig, og er veldig glad for å få være kandidat til en jobb der jeg kan kjempe for gode saker i Oslo indre øst. Jeg er født og oppvokst på Grünerløkka, og kjenner alle gatene og butikkeierne og vaktmesterne. Jeg bor bare noen få meter unna bydelsadministrasjonen hvor jeg forhåpentligvis skal lede bydelsmøtene, sier Khan.Etter at hun forlot Stortinget i 2009 har Khan vært direktør for samfunnsansvar i IT-selskapet EDB Ergo Group. Det vil hun fortsette med dersom hun blir BU-leder.Khan representerte Arbeiderpartiet på Stortinget fra 2005 til 2009 og var egentlig innstilt til gjenvalg, men trakk seg da det ble kjent at hun hadde brukt store summer på å ringe til spåkoner for Stortingets regning. Hun føler at nå hun har gjenvunnet tilliten i partiet.- Ja, absolutt. Og det er jeg veldig glad for. Jeg var også på Stortinget et år etter denne saken, og deltok mye i den politiske debatten, blant annet om integrering. Jeg er glad jeg fikk muligheten til det før jeg sluttet, sier Khan til Dagsavisen.