Skiskytterjubelen sto i taket

Dagen etter feiringen av eget VM-gull i blandet stafett, sto skiskytterjubelen i taket over norsk stafettgull i langrenn.

Norges gull-lag i skiskyting. Tarjei Bø, Tora Berger, Ann-Kristin Aafedt Flatland og Ole Einar Bjørndalen. Foto: Scanpix
Kultur

Midt i iskalde Sibir varmet Petter Northugs gullfinish det norske skiskytterlandslaget.Jentenes gullstafett dagen før måtte Ole Einar Bjørndalen, Tora Berger, Tarjei Bø og Ann Kristin Aafedt Flatland droppe for å vinne eget VM-gull.Men resten av flokken jublet for Marit Bjørgen og co.- Vi har fulgt stafettene på nett-TV, og jubelen sto i taket begge dager. Gratulerer til hele gjengen! Resultatene deres er herlig inspirasjon for oss, lyder gratulasjonen fra den norske «Sibir-ekspedisjonen».Skiskytterfesten starter for alvor lørdag, og mesterskapet i Khanty-Mansijsk kolliderer med ski-VM den siste Oslo-helgen.- Vi skal gjøre det vi kan for å levere spennende øyeblikk i vårt VM. Nyt kvelden og den utrolige VM-stemningen i Oslo. Akkurat den er vi litt misunnelige på.Emil Hegle Svendsen var tatt ut som aktuell stafettløper i den norske langrennstroppen, men fikk avslag sist helg.

Nyheter
Kultur