Solbakken erkjenner at københavnlagets sjanser til å gå til kvartfinalen er veldig små etter 0-2-tapet hjemme i Parken for 13 dager siden. Men et lite håp har nordmannen.- Hvis vi scorer det første målet blir psykologien i kampen snudd på hodet, uansett hvor godt Chelsea er forberedt, sier Solbakken.- Hvis de deretter kjører hardt framover for å få utligningen gjør de seg samtidig sårbare for kontringer. Og selv om kampen forsetter i en slags stillingskrig kan vi få en dødsball som vi scorer på, og det vil plutselig stå 2-0. Da er det vi som er i førersetet, mener FCK-treneren.FCK har tidligere lykkes i å gjøre mirakler på fotballbanen. For fire og et halvt år siden vant laget 2-0 over Ajax i Amsterdam. Det betydde at FCK kvalifiserte seg for gruppespillet i mesterligaen, men den gang var utgangspunktet fra Parken 1-2. (©NTB)