Sparta til NM-finale - Stavanger vant 7-0

Seriemester Sparta Sarpsborg slo Lillehammer 3-0 i den femte semifinalekampen og er klar for NM-finalen i ishockey. Stavanger er favoritter til å ta den andre finaleplassen.

Publisert 25. mars 2011 kl. 07.41
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
To hockeyspillere i aksjon - Foto: Scanpix
Sarpingene scoret ett mål i hver periode. Dion Knelsen ga vertene ledelsen etter fire og et halvt minutts spill, mens Sparta-kaptein Jonas Solberg Andersen økte til 2-0 i annen periode. Midtveis i tredje periode sørget Robin Dahlstrøm for 3-0.Det ble spilt best av sju kamper, og Sparta Sarpsborg gikk videre med 4-1 sammenlagt.Motstander i finalen blir Stavanger eller Lørenskog. Stavanger leder 3-2 sammenlagt etter torsdagens oppgjør der gjestene fra Lørenskog ble knust 7-0.Allerede etter første periode sto det 3-0 til vertene etter scoringer av Eirik Grafsrønningen, Snorre Hallem og Marius Trygg. Christian Dahl-Andersen, Martin Strandfeldt og Teemu Virtala sørget med hvert sitt mål for at Oilers ledet 6-0 etter to perioder, mens Patrick Åsland la på til 7-0 i siste periode. (©NTB)