Svenske ber Northug om unnskyldning

Den svenske langrennsløperen Johan Olsson takker Norge for et flott VM og ber Petter Northug om unnskyldning for krasse kommentarer.

Foto: Scanpix
Kultur

På sin hjemmeside skryter han det norske VM-arrangementet opp i skyene. Det beste VM noensinne, mener den svenske langrennsløperen.Svenskene syntes opplevelsene i Nordmarka var så flotte at de valgte å gå på ski tilbake til sin base på Toppidrettssenteret etter den harde femmila. De ville se mer av det fantastiske publikummet.Johan Olsson var hard mot Petter Northug etter hans arrogante passering av målstreken i fredagens VM-stafett og dessuten uttalelser etter sprintstafetten.- Jeg har mistet all respekt for ham som idrettsmann, sa Johan Olsson da.Dette angrer Olsson på i dag.- Dette var feil, og jeg ber om unnskyldning. Mye kan misforstås i idretten. Det vet jeg som er så full av temperament, skrev han på sin hjemmeside på lørdag.Det går utvilsomt mot forbrødring i den nordiske langrennsleir.Nå gleder Johan seg til å komme hjem til sin fru. (..) det skal bli helt underbart att komma hem och krama Anna och hennes tjocka mage igen, avslutter han søndagens innlegg på sin og Annas blog.

Nyheter
Kultur