Torres glad for å bytte ut Liverpool

Fernando Torres føler det har vært enkelt å tilpasse seg i Chelsea. Spissen synes livet er mye mer avslappet i London-klubben enn i Liverpool.

Spanias Fernando Torres - Foto: Scanpix
Veien hit
- Det er mer personlige forhold og spøk mellom spillerne her enn i Liverpool. Alt var mye mer alvorlig der. Her trenger du ikke å bevise at du er profesjonell. Det er forventet at du er det, sier Torres til den spanske sportsavisen Marca.Han er meget fornøyd med sin nye arbeidsgiver, selv om starten hos de blå kunne vært bedre. Spissen står fortsatt uten scoring etter fire kamper.- Chelsea har bevist at de har spillere på toppnivå i alle deler av laget. Med en eier som gjør investeringer når det er nødvendig, kommer de alltid til å kjempe i toppen uansett hva som skjer, mener spanjolen.
Mistet troen på LiverpoolMinnet om Atlético
Torres mistet troen på Liverpools framtidsplaner, og han er overbevist om at han gjorde et riktig valg da han forlot Anfield til fordel for Stamford Bridge.Overgangen ble gjennomført like før «vinduet» stengte i slutten av januar. Avtalen var verdt over 450 millioner kroner, ny britisk overgangsrekord.At Liverpool ikke klarte å erstatte Xabi Alonso, Javier Mascherano, Peter Crouch og Alvaro Arbeloa, i tillegg til manager Rafael Benítez forsvant, overbeviste Torres om at tiden var inne for å dra videre.- Jeg visste at jeg var et idol for mange fans, men det var ikke det samme lenger, sier Torres.- Tilstanden i klubben var kaotisk med ved salget. Det var mye snakk om mulige prosjekter. Det minnet meg om Atlético Madrid (Torres' tidligere klubb) på mange måter. Store tradisjoner og mange ideer, men uten penger trengte det tid. Jeg har ikke det, fortsetter Torres, før han legger til:- Folk er ikke ærlige i fotballverdenen. Du kan ikke si sannheten eller være ærlig med folk. Det handler om forretninger, og ingen er vennene dine.