Gyldne muligheter i randsonen

Camilla Sem i Sem & Johnsen synes randsonene utenfor Oslo sentrum byr på gode anledninger.

Camilla_Sem.jpg
Kultur

Idag ble det kjent at boligprisene har nådd all time high. Advokat og eiendomsmegler Camilla Sem tror boligmarkedet vil fortsette å stige de neste tjue årene også.I Økonominyhetene på HegnarOnline fredag trakk hun frem randsonene som interessante steder å kjøpe bolig nå.- Folk må belage seg på mer reisetid, sier hun. Ifølge Sem kan man få tomter med virkelig god beliggenhet i randsonene og sette opp en stor flott enebolig, for samme pris som man må gi for en treroms leilighet i Oslo by.Som vanlig kommenterte vi også handelsdagen på Oslo Børs, hvor eierskapsmeldingen og Statoil-funnet har vært blant de viktigste enkelthendelsene.Vi så også på utviklingen på børsene i Europa og New York, og det var teknisk analyse av Statoil, Norwegian og Tomra.Se opptak av programmet her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 88. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.Se også sendingen på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.

Nyheter
Kultur